Wachtwoord vergeten?
Nieuwe gebruiker? Maak een account aan.

Informatie Covid-19

Recent nieuws ivm de Corona-crisis en wat dit betekent voor uw dossier, vindt u op onze website.

Woe 15 juli 2020 – Deadline indienen projectsubsidies sociaal-cultureel volwassenenwerk

Als u nog vragen heeft, kunt u nog tot woensdag 15 juli 17u contact opnemen met de administratie:

Woe 15 juli 2020 - Deadline voor aanvragen innovatieve partnerprojecten

Dit voor projecten die starten vanaf 1 december 2020 en eindigen ten laatste op 30 november 2023

KIOSK Snel hulp

Nog geen KIOSK-code of code verloren?

  • Als u voor uw dossier onlangs voor de eerste keer een vertegenwoordiging hebt aangemaakt in KIOSK, kunt u dit dossier ook zonder de code indienen. U kunt uw vertegenwoordiging dan nog na de indiendeadline met de code bevestigen.
  • Als uw vertegenwoordiging vroeger al met de code werd bevestigd maar u de code niet meer vindt of verloren bent, kunt u zelf een nieuwe code genereren. Hiervoor gaat u naar 'vertegenwoordigingen', daar selecteert u de organisatie waarvoor u een dossier wilt indienen en klikt bij deze organisatie op 'detail'. Op die pagina onderaan kunt u een nieuwe code genereren die automatisch wordt aangemaakt en per mail bezorgd wordt op het mailadres waarmee u inlogt op KIOSK. Die nieuwe code is vanaf dat moment actief voor uw vertegenwoordiging en kan dus gebruikt worden om uw dossier in te dienen. Let op, doe dit niet om 23u59 vermits het aanmaken en verzenden van de code enkele minuten duurt.
Meer info vindt u via de helppagina, handleiding (pdf), veel gestelde vragen FAQ (pdf) of contacteer kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen.

Gesloten indienrondes

  • 1 maart 2020 - Eerste subsidierondes nieuw Circusdecreet - aanvraag projectsubsidie voor creatie en spreiding en voor festivals
  • 1 mei 2020 - Eerste subsidierondes nieuw Circusdecreet - aanvraag werkingssubsidie voor circuswerkplaatsen, -ateliers en -gezelschappen
  • 1 juni 2020 (Pinksermaandag) - Werkingssubsidies bovenlokaal jeugdwerk voor intergemeentelijke samenwerking en maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.
Minimale vereisten: Google Chrome 37, Firefox 32.