Wachtwoord vergeten?
Nieuwe gebruiker? Maak een account aan.

Kortlopende of meerjarige beurs of een projectsubsidie

Opgelet! Als u een aanvraag wil indienen voor een kortlopende of meerjarige beurs of een projectsubsidie voor een kunstenaar of organisatie dient uw aanvraagdossier te starten met "Kunstendecreet van 29 juni 2018" . Oudere dossiers die u aangemaakt heeft onder "Kunstendecreet" kan u niet meer indienen. U kan dit ook checken in uw lijst met dossiers: indien er onder fase rechts op scherm het nummer "120 - aanvraag" staat is dit niet langer geldig, uw dossier moet fasenummer "12000 - aanvraag" hebben.

Als u een beurs aanvraagt, dient u bij 'Periode' het veld 'Wanneer start het ontwikkelingstraject waarvoor u subsidie vraagt? (datumveld)' in te vullen alvorens u uw dossier bewaart en/of controleert, zo niet krijgt u een foutmelding. Indien u eerder een foutmelding kreeg, kan u uw dossier openen en dit om 14u00 corrigeren.

Wijzigingen in het Kunstendecreet

Vanaf 1 januari 2019 treden enkele wijzigingen in het Kunstendecreet in werking.

  • Indien u een project- of beursaanvraag wil indienen voor een project/beurs dat start na 01 januari 2019 vindt u meer info hier.

  • Indien u een beursaanvraag wenst in te dienen voor de ronde van 15 september, vragen wij u om technische redenen, deze pas aan te maken na 4 april.

Deadline voor bovenlokale cultuurprojecten – 15 mei 2019

Met vragen kan je tot en met woensdag 15 mei 17u terecht bij de administratie via:
  • kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen (voor een verloren code lees punt 6 Activeringscode op pagina’s 6 en 7 van de veelgestelde vragen of stuur tijdig een mail naar kiosk@vlaanderen.be)
  • bovenlokaal.cjm@vlaanderen.be voor inhoudelijke vragen

Deadline voor jeugdhuizen en werkingen voor kinderen en jongeren met een handicap (bovenlokaal jeugdbeleid) – 1 juni 2019

Met vragen kan je tot en met vrijdag 31 mei, 17u terecht bij de administratie via:

Uiterste indiendatum aanvraag voor een investeringssubsidie grote culturele infrastructuur – 15 mei 2019

Met vragen kan je tot en met woensdag 15 mei 17u terecht bij de administratie van het Fonds Culturele Infrastructuur: fondscultureleinfrastructuur@vlaanderen.be. Voor technische vragen contacteert u de medewerkers van KIOSK op kiosk@vlaanderen.be.
Minimale vereisten: Google Chrome 37, Firefox 32.