Wachtwoord vergeten?
Nieuwe gebruiker? Maak een account aan.

Informatie Covid-19

Recent nieuws ivm de Corona-crisis en wat dit betekent voor uw dossier, vindt u op onze website.

Deadline indienen werkingssubsidies bovenlokaal jeugdwerk 1 juni 2020 (Pinksermaandag) voor intergemeentelijke samenwerking en maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

Als u nog vragen heeft, kunt u nog tot vrijdag 29 mei tot 18u contact opnemen met de administratie via:
  • kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen (voor een verloren code lees punt 6 Activeringscode op pagina’s 6 en 7 van de veelgestelde vragen of stuur tijdig een mail naar kiosk@vlaanderen.be)
  • voor inhoudelijke vragen bij het decreet en toepassing ervan voor 'intergemeentelijke samenwerking' of 'maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren' via bovenlokaal.cjm@vlaanderen.be.

Deadline voor aanvragen projectsubsidie voor bovenlokale cultuurprojecten die starten tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021 – vrijdag 15 mei 2020, 23u59

Meer informatie vind je hier op onze website. Met vragen kun je nog tot vrijdag 15 mei 17 uur contact opnemen met de administratie via:

Eerste subsidierondes nieuw Circusdecreet

  • 1 maart 2020 is de uiterlijke indiendatum voor de aanvraag van een projectsubsidie voor creatie en spreiding en voor festivals
  • 1 mei 2020 is de uiterlijke indiendatum voor de aanvraag van een werkingssubsidie voor circuswerkplaatsen, -ateliers en -gezelschappen
Meer info vindt u via de helppagina of contacteer kiosk@vlaandere n.be voor technische vragen en circus@vlaanderen.be voor inhoudelijke vragen. U kunt beroep doen op technische ondersteuning:
  • tot 17u op vrijdag 28 februari voor de indiendatum 1 maart
  • tot 17u op donderdag 30 april voor de indiendatum 1 mei

Geen indienronde op 15 maart voor projectsubsidies en beurzen binnen Kunstendecreet.

Meer info vindt op de site van Kunsten en erfgoed.

Nog geen KIOSK-code of code verloren?

  • Als u voor uw dossier onlangs voor de eerste keer een vertegenwoordiging hebt aangemaakt in KIOSK, kunt u dit dossier ook zonder de code indienen. U kunt uw vertegenwoordiging dan nog na de indiendeadline met de code bevestigen.
  • Als uw vertegenwoordiging vroeger al met de code werd bevestigd maar u de code niet meer vindt of verloren bent, kunt u zelf een nieuwe code genereren. Hiervoor gaat u naar 'vertegenwoordigingen', daar selecteert u de organisatie waarvoor u een dossier wilt indienen en klikt bij deze organisatie op 'detail'. Op die pagina onderaan kunt u een nieuwe code genereren die automatisch wordt aangemaakt en per mail bezorgd wordt op het mailadres waarmee u inlogt op KIOSK. Die nieuwe code is vanaf dat moment actief voor uw vertegenwoordiging en kan dus gebruikt worden om uw dossier in te dienen. Let op, doe dit niet om 23u59 vermits het aanmaken en verzenden van de code enkele minuten duurt.
Meer info vindt u via de helppagina of contacteer kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen.
Minimale vereisten: Google Chrome 37, Firefox 32.