Wachtwoord vergeten?
Nieuwe gebruiker? Maak een account aan.

Eerste subsidierondes nieuw Circusdecreet

  • 1 maart 2020 is de uiterlijke indiendatum voor de aanvraag van een projectsubsidie voor creatie en spreiding en voor festivals
  • 1 mei 2020 is de uiterlijke indiendatum voor de aanvraag van een werkingssubsidie voor circuswerkplaatsen, -ateliers en -gezelschappen
Meer info vindt u via de helppagina of contacteer kiosk@vlaandere n.be voor technische vragen en circus@vlaanderen.be voor inhoudelijke vragen. U kunt beroep doen op technische ondersteuning:
  • tot 17u op vrijdag 28 februari voor de indiendatum 1 maart
  • tot 17u op donderdag 30 april voor de indiendatum 1 mei

Geen indienronde op 15 maart voor projectsubsidies en beurzen binnen Kunstendecreet.

Meer info vindt op de site van Kunsten en erfgoed.

Participatieprojecten kansengroepen

De volgende indienronde van de subsidielijn "Participatieprojecten kansengroepen" kan niet meer uitgevoerd worden. Het resterende budget is ontoereikend zodat de subsidieronde met indiendatum 1 februari 2020 niet wordt opgestart. De komende jaren zal het resterende budget aangewend worden om de laatst besliste ronde (indienronde 1 augustus 2019) en de nog lopende meerjarige projecten van deze subsidielijn te ondersteunen. Nieuwe indienrondes worden niet meer georganiseerd.

Nog geen KIOSK-code of code verloren?

  • Als u voor uw dossier onlangs voor de eerste keer een vertegenwoordiging hebt aangemaakt in KIOSK, kunt u dit dossier ook zonder de code indienen. U kunt uw vertegenwoordiging dan nog na de indiendeadline met de code bevestigen.
  • Als uw vertegenwoordiging vroeger al met de code werd bevestigd maar u de code niet meer vindt of verloren bent, kunt u zelf een nieuwe code genereren. Hiervoor gaat u naar 'vertegenwoordigingen', daar selecteert u de organisatie waarvoor u een dossier wilt indienen en klikt bij deze organisatie op 'detail'. Op die pagina onderaan kunt u een nieuwe code genereren die automatisch wordt aangemaakt en per mail bezorgd wordt op het mailadres waarmee u inlogt op KIOSK. Die nieuwe code is vanaf dat moment actief voor uw vertegenwoordiging en kan dus gebruikt worden om uw dossier in te dienen. Let op, doe dit niet om 23u59 vermits het aanmaken en verzenden van de code enkele minuten duurt.
Meer info vindt u via de helppagina of contacteer kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen.
Minimale vereisten: Google Chrome 37, Firefox 32.