Vernieuwde versie KIOSK vanaf 27 april 2021

Op 27 april 2021 lanceert het Departement Cultuur, Jeugd en Media een nieuwe versie van het e-loket KIOSK. De inlogmethode via login en paswoord verandert naar inloggen met Belgische eID en andere digitale sleutels.

 • Omdat het niet mogelijk is om automatisch te migreren van een minder sterke authenticatie (login + paswoord) naar een sterke authenticatie (eID of een andere digitale sleutel) moet elke aanvrager vanaf 15 maart 2021 de gebruikersrechten voor zijn vertegenwoordiger(s) opnieuw toekennen.
 • Zolang de aanvrager de gebruikersrechten niet toekent, kunnen vertegenwoordigers geen dossiers beheren, raadplegen of indienen in de nieuwe KIOSK vanaf 27 april 2021.
Lees alle informatie over de vernieuwde KIOSK

Informatie Covid-19

Recent nieuws ivm de Corona-crisis en wat dit betekent voor uw dossier, vindt u op onze website.

Zaterdag 15 mei 2021, 23u59 – Deadline voor aanvragen bovenlokale cultuurprojecten

Dit voor projecten die van start gaan tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 met een duurtijd van maximaal 3 jaar. Meer informatie vind je hier op de website van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. Het departement contacteren kan nog tot vrijdag 14 mei om 17 uur via:

 • kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen
 • bovenlokaal.cjm@vlaanderen.be voor inhoudelijke vragen

Structurele werkingssubsidie Kunstendecreet

Omwille van de wijziging van het Kunstendecreet kunnen op dit moment geen aanvragen voor een structurele werkingssubsidie worden ingediend. Dit werd met een jaar uitgesteld. De uiterste indiendatum is 1 december 2021.

Je kan vanaf nu indienen voor de innovatieve partnerprojecten

De indiendatum voor de innovatieve partnerprojecten is 15 juli. Projecten mochten hierbij van start gaan van 1 december in het jaar van de indiening en maximaal drie jaar lopen.

KIOSK Snel hulp

Nog geen KIOSK-code of code verloren?

 • Als u voor uw dossier onlangs voor de eerste keer een vertegenwoordiging hebt aangemaakt in KIOSK, kunt u dit dossier ook zonder de code indienen. U kunt uw vertegenwoordiging dan nog na de indiendeadline met de code bevestigen.
 • Als uw vertegenwoordiging vroeger al met de code werd bevestigd maar u de code niet meer vindt of verloren bent, kunt u zelf een nieuwe code genereren. Hiervoor gaat u naar 'vertegenwoordigingen', daar selecteert u de organisatie waarvoor u een dossier wilt indienen en klikt bij deze organisatie op 'detail'. Op die pagina onderaan kunt u een nieuwe code genereren die automatisch wordt aangemaakt en per mail bezorgd wordt op het mailadres waarmee u inlogt op KIOSK. Die nieuwe code is vanaf dat moment actief voor uw vertegenwoordiging en kan dus gebruikt worden om uw dossier in te dienen. Let op, doe dit niet om 23u59 vermits het aanmaken en verzenden van de code enkele minuten duurt.
Meer info, handleidingen en veelgestelde vragen vindt u via de helppagina of contacteer kiosk@vlaanderen.be voor technische vragen.

Gesloten indienrondes

 • 1 maart 2020 - Eerste subsidierondes nieuw Circusdecreet - aanvraag projectsubsidie voor creatie en spreiding en voor festivals
 • 1 mei 2020 - Eerste subsidierondes nieuw Circusdecreet - aanvraag werkingssubsidie voor circuswerkplaatsen, -ateliers en -gezelschappen
 • 1 juni 2020 (Pinksermaandag) - Werkingssubsidies bovenlokaal jeugdwerk voor intergemeentelijke samenwerking en maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.
 • 15 juli 2020 – Projectsubsidies sociaal-cultureel volwassenenwerk
 • 15 juli 2020 - Innovatieve partnerprojecten
 • 1 september 2020 - Projecten experimenteel jeugdwerk


Wachtwoord vergeten?
Nieuwe gebruiker? Maak een account aan.
Minimale vereisten: Google Chrome 37, Firefox 32.
9e8c6e0--2021-01-14T21:09:28+0100