Wachtwoord vergeten?
Nieuwe gebruiker? Maak een account aan.

Deadline voor aanvragen werkingssubsidies sociaal-cultureel volwassenenwerk:

31 december 2019, 23u59

Opgelet: gelieve rekening te houden met onze sluitingsperiode. Als u vragen heeft, kunt u tot dinsdag 24 december om 15u contact opnemen met de administratie via:

Nog geen KIOSK-code of code verloren?

  • Als u voor uw dossier onlangs voor de eerste keer een vertegenwoordiging hebt aangemaakt in KIOSK, kunt u dit dossier ook zonder de code indienen. U kunt uw vertegenwoordiging dan nog na de indiendeadline met de code bevestigen.
  • Als uw vertegenwoordiging vroeger al met de code werd bevestigd maar u de code niet meer vindt of verloren bent, kunt u zelf een nieuwe code genereren. Hiervoor gaat u naar 'vertegenwoordigingen', daar selecteert u de organisatie waarvoor u een dossier wilt indienen en klikt bij deze organisatie op 'detail'. Op die pagina onderaan kunt u een nieuwe code genereren die automatisch wordt aangemaakt en per mail bezorgd wordt op het mailadres waarmee u inlogt op KIOSK. Die nieuwe code is vanaf dat moment actief voor uw vertegenwoordiging en kan dus gebruikt worden om uw dossier in te dienen. Let op, doe dit niet om 23u59 vermits het aanmaken en verzenden van de code enkele minuten duurt.
Meer info vindt u via de helppagina.
Minimale vereisten: Google Chrome 37, Firefox 32.